stonecolor logo

Få en ny terrasse med Stonecolor

Få farven frisket op eller skift farven på fliserne. Alle kan selv forny terrassen og fliserne på få timer med det nye produkt StoneColor, som fås i byggemarkeder, farvehandlere m.v.

Terrassen, fliserne og indkørslen bliver med tiden nedslidte, plettede og grimme af vand, frost, mos, alger og snavs. At få lagt nye fliser er både dyrt og kræver mange arbejdstimer. I stedet kan stenene males med StoneColor. StoneColor er en helt speciel overfladebehandling som let påføres med sprøjte, rulle eller pensel.

Tager en formiddag at imprægnere
Arbejdet kan gøres på en formiddag på en almindelig terrasse. Og samtidig med at man sparer penge til materialer og håndværkere, bliver fliserne frisket op og forskønnet.

”StoneColor er et produkt, som er baseret på den nyeste viden om nanoteknologi. Det er miljøvenligt, fordi det er vandbaseret, og det holder snavs, olie og vand fra fliserne, mens det lader stenene ”ånde”, så vandet stadig kan trænge op gennem stenene. Fliser og sten kan holde i mange år på grund af den større slidstyrke og modstand mod UV-stråling, som StoneColor giver”

StoneColor fås i flere forskellige naturlige stenfarver: Betongrå, skifergrå, sort, mocca og naturrød. Gennem de sidste par år har Nowocoat Industrial A/S arbejdet på at udvikle StoneColor, som bliver solgt i danske byggemarkeder.

stonecolor brochure

 

  • Forny dine sten
  • Stay Clean Effekt
  • Lang holdbarhed
  • Nem at påføre
  • Hæmmer mos og alger